Monday, 19 March 2012

ne head, one heart, one soul, a thousand different feelings !!

♫ yg belah kiri to adlah fatin tgah to syafiqah yg kanan to zalina ,
haaa , nie dy nak story psal dowg nie , fatin nie kelakar owgnye ten gila-2 ckit owgnye if dh ckap mmg ssh laa nak brhntikan , syafiqah hah! dy nie pelik ckit pgai dy , ske mwah-2 owg , psto mulut dy nie pehh mcm API jgn main-2 ngn dy , hikk , Zalina dy nie baik , pendiam owgnye , p dy nie ade pgai pelik p ssh nak di ckap kan , hikk , dy nie pown if dh glak mmg ssh nak berhenti smpaikan owg pown join dy glak , hahaha ♫
♫ ini adlah abeymarabelL nie kawan tine kat'' kichen ''KATERING'' dy nie serius owgnye ,
ske buat lawak pstooo ckap tah2 pew2 tah
ngeeeee , pstoo cpat marah owggg , hikhik ,
sayunk kw laa kawan , mate dh cm kucing ngee , ♫
♫ yg sebelah abeymarabelL nie adlah mimie dy okey-2 jew owgnye p dy nie satu jew cpat touching hikk , satu ag dy nie xly nak ckap ckit kang melentik mcm ape tah , hikkk jgn mwah ♫ :D

Wednesday, 14 March 2012

Monday, 6 February 2012

Pelawanan Hoki ,,


 Assalamualaikum ,, qiena ade story baru nie .... tgok nie mke kteowg smue chomel an hoki puye pasal laaa mke kita smue belang ten hitam ... xpew laaa tok hoki jgak kan ... kawan lawa an ''BAJU HARIMAUMALAYA TOO'' nie laaa jesi hoki tahun nie (2012) ....nak taw tak pic nie time pelawanan hoki dekat ''KOLEJ MARA BANTING'' alaaa sebelah sekolah qiena jup ... sebenarnye kteowg tuan umh ... sbb ape xmain kat sekolah bb padang kteowg truk soo pnjam laa pdang owgg !! malu x ?? >< hahaha ...(30/01/2012) tarih pelawanan hoki ... ermm sdih sgat-2 sekolah (SMKBC)kalah main hoki ... nak buat mcm mne tuhan dah takdirkan tok kalahkan ... nak taw x time trining ktewowg bukan main ag semagat ... p time pelawanan too smuenye xdew semagat taw ... xtaw laa knpew jadi mcm too ?? ase mcm plik plak dah .. okeyy laa smpai cni laaa story pasal qiena    bb kate owg kalau ade jodoh lain kali ktew story  ag ...<3                                     

Thursday, 27 October 2011

Movie m0vie moVie movIe moviE !!!!

salam .... nak cerita nie smlmkan qina pgi smbut deepavali nak tau dkat mne ??? hahahah dekat alam laa pown ..... !!! wahhh glew best hangout with mmbr-2 ..... ase cm xnak balik tau coz best sgat time tooo smpai mlm plak kteowg lpak !! nak tau x ktew owg g sne buat ape .... okey-2 xsbar nak cer nip !!!  nak tau x qina tggu mmbr-2 at alam bkn main lme lgi tau !! qina naik moto with bf qina yg too smapi cpat .. ngeeee !!! stelah lme qina tggu mmbr smpai lpak dlu with pkwe qina date dlu laa ape ag kan ..... hahaxxx !! xlme qina date too pstoo dowg msg qina dowg tye kat mne ?? pstoo msg laa ckap kat tasik p dah nak grak g dlm nie bb nak ujan ... tggu laa dpan bowling pstoo dowg pown smpai  beramai-2 pstoo dah smpai bncang laa nak buat ape nie ??? pstoo qina ckap AQ LAPA NIE JOM laa G MKN pstoo g mam nasi ayam ... nak tau x lpas siap mkn kteowg lpak kat mje mkn YASIR siap MAIN GITAR MCM-2 LAGU dy main dah mcm ARTIS laa plak ... hahaxxx !! lpas mam too kteowg g laaa bli tiket bb nak TGOK MOVIE nak tau cer ape x ?? qina an mmbr tgok 'MOVIE DON'T BE AFRA' cer dy glew best tau cpew yg xtgok mmg glew laaa rugi tau !!! lpas tgok movie too g laa jln-2 jap at alam tooo ... pstoo dah xtau nak buat ape !! balik laa time too ujan plak nak tggu ujan brhnti mmg x laaa kan .... hahaxx !! time nak blik too ly plak g MCD tggu FAIZ an MAMAT coz dowg mam bab lpar kot ... hikhik !! okey-2 nak cer time balik nie mmg gmpak glew laa !! hoooo !! nak tau x qina balik ngn ujan abest basah baju qina p xpew qina xksh pown !! 

Sunday, 11 September 2011

!!!! Haty TrLuKa UnTuK BebErApA HaRy !!!!



HaTiKu DiSaKiT OlEh SeOrAnG LeLaKi YaNg SeLaMa InI AkU PeRcAyAkAaN !!! TeTaPi SaYaNg DiA TeLaH HaNcUrKaN SeGaLa KePeRcAyAaN Dy TeRhAdAp AkU !!! LeLaKi YaNg AkU SaYaNg SeLaMa InI !!! SaMpAi HaTy KaU SaKiTkAn HaTy AkU !!!
SaMpAi BiLa Aku KnE cMg2 !!! HEART-SICK,THOUGH YOU DO BUT I STILL LOVE YOU HABBY KU DeAr !!! <3 <3<3 <3

Friday, 9 September 2011

raye prtama !! mnydihkan qiena smogo arwah abg ayed di tmpat org2 yg briman :(




nie laa pic arwah abg ayed !! qiena tayunk glew !!!
miszzz youuu uat slamanye !!
seminggu sblom arwah abg ayed prgi dy dew miszkol ... xprnah trpnjat qiena arwah misz coll 4.48 a.m ..ingatkan sjeye kew pew !!  antr msg xblz ... 29 ary bulan las puase qiena dpat cer abg agkat qiena mninggal pda mlm raye ..... qiena lgsung xpcye mlm tooo ... qiena xuat  puas aty misz coll nom arwah .... tgok nom arwah tmbul ... qiena agkat laaa ingatkan arwah upenye abg arwah dy ckp nie adq qiena ehhh .... ps2 abg arwah ckp laa abg ayed xdew dhhhh uat slmanye ~~ time tooo sgat sdih p nk uat cmne dh ajal arwah abg ayeddd kan ... adq doakan arwah abg ayed di tmpat owg yg briman ... AMIN alfatihah ...........!!!!!

Followers

''if you rase bising stop kan jew song too''